Hur blir man en målare Stockholm minns?

Hur blir man en målare som alla i Stockholm minns? Var ska man arbeta i så fall? På Norrmalms måleri i Stockholm, eller kanske i någon förort? Vi undersöker!

Känner du någon till någon målare Stockholm talar sig extra varm om? I så fall, var arbetar denne? Ska man leta på Norrmalms måleri i Stockholm eller är det någon annan firma som anställt denna omtalade målare? Och varför är just denne målare egentligen minnesvärd?

Kanske är den beryktade målaren extremt trevlig? Så där gemytlig och pratsam som bara en riktigt härlig hantverkare kan vara. En sådan man vill bjuda på kaffe och prata om såväl stort som smått med. Nästan som en vän. En vän som är väldigt bra på att måla.

Denna typ av målare är den bästa sorten

Den minnesvärda målaren lär definitivt vara duktig på sitt jobb. Hen kanske gör det lite sådär extra fint när arbetet är klart. Dammar fönsterkarmar, tar bort vartenda litet färgstänk och sätter tillbaka krukväxter på exakt rätt plats. Denna plats har nämligen den perfekta målaren självklart memorerat innan arbetet påbörjades.

Sist men inte minst är denna utomordentligt underbare målare självklart insatt i de senaste trenderna. Hen har läst på, kollat upp alla leverantörer och kan leverera färgtips som ingen annan. Nästan som att ha en inredare i hemmet som kan hitta den där ultimata kulören. Den som kunden alltid drömt om men aldrig lyckats hitta själv. Just så är den perfekte målaren i Stockholm, men finns denne egentligen i verkligheten eller är hen bara en målar-utopi?

16 Jan 2023