Vilka är det som utför golvslipning i Bromma?

En golvslipning är något som kan fräscha upp hemmet hos de allra flesta. Har man exempelvis ett stort trägolv i vardagsrummet, kan en golvslipning göra att det i princip ser ut som nytt. Trägolv överlag anser många vara den vackraste golvtypen – men det kräver också en del underhåll.

Att anlita en firma för golvslipning kan ibland kännas lite nervöst. Kanske har man ett mycket gammalt originalgolv som man är rädd om? I sådana fall gäller det att känna förtroende för den man anlitar. En golvslipning som är felaktigt gjord kan ge permanenta skador på golvet.

Vi har tittat på några av de firmor som erbjuder golvslipning i Bromma, hur deras tjänster ser ut och hur mycket information det går att hitta om tjänsterna på hemsidan. Att ha en stark närvaro online är trots allt mycket viktigt idag – en firma som har mycket information om sina tjänster på sin hemsida är sannolikt mer förtroendeingivande för kunderna.  

Inga företagsnamn kommer att nämnas, då texten endast syftar till att ge en allmän bild av utbudet.

Tjänster

Den första firman i Bromma vi tittar på listar en rad olika tjänster som de erbjuder. Bland annat går det att anlita den här firman för ytbehandling, lutning av golv och färgning efter en slipning. Dessa var bara exempel, fler än dubbelt så många tjänster finns det information om på hemsidan.

Den andra firman som utför jobb i Bromma, vars hemsida vi besöker, har betydligt mindre information om tjänsterna. Det finns en del information kring golvslipning överlag, men tjänsterna sammanfattas mer under menyn ”golvslipning” utan närmare beskrivning. Sannolikt kan även den här firman utföra de tjänster som den första listar, men då får man leta sig bortom hemsidan för information (förslagsvis genom telefon eller mail).

Den tredje firman vi tittar på som utför jobb i Bromma har klart minst information om sin golvslipning. Medan den första hade detaljerade beskrivningar om små moment i arbetet, är det endast några stycken med information som den här firman har på sin sida. I likhet med många andra firmor, uppmanar de istället besökaren att höra av sig för en offert. Att firman uppmanar besökaren att höra av sig genom telefon eller mail för mer information, är också det som troligtvis är vanligast. Hur mycket en firma vinner på att ha god information på sin webbplats är svårt att säga.

Var ligger firmorna?

Endast två av firmorna vars hemsidor vi besökt är faktiskt baserade i Bromma. Den andra har sin bas i en annan del av Stockholm, men marknadsför sig mycket i Bromma. De två som har sin bas i Bromma, eller strax utanför, ligger i utkanterna av stadsdelen.  

10 May 2017