Vilket badrumsgolv önskar du dig?

Vilket golv önskar du dig i badrummet? Det är mycket populärt att lägga badrumsgolv i stenmaterial, eller i klinker. Stenskivor är bland det mest hållbara som finns. Det tål vatten och slits inte ner, som till exempel plastmaterial kan göra. Det kan lätt ta åt sig av fukten och börja lukta illa. Stenmaterial håller tills det krossas av någon slägga eller om något tungt faller mot det. Stenskivor är också otroligt vackert byggmaterial som skänker en lyx åt badrummet.

Det lönar sig att satsa på material med kvalitet

Det är inte bara för att det är snyggt som det lönar sig att satsa på stenskivor på golvet i badrummet, det är även något som höjer hela stadarden på bostaden och när det sedan är dags att sälja den, kommer man att få ett högre pris på bostaden. Stenskivor på badrumsgolvet är ett sådant byggmaterial som höjer värdet på bostaden senare. I och med att stenskivor har ett högre pris per kvadratmeter än andra material, kan man ändå se det som en investering inför framtiden. Oberoende om man väljer att stanna kvar i bostaden, och man bor kvar, kommer det ändå att löna sig, då man inte kommer att vara beroende av att byta ut badrumsmaterialet. Eller om man väljer att sälja bostaden, lär man få tillbaka på det som man har satsa i bostaden.

Anlita pålitliga hantverkare för renovering

Ska du renovera badrum, säg i Enskede, eller i någon annan av Stockholms förorter, är det viktigt att välja pålitliga och utbildade hantverkare, med rätt certifikat och kompetenta hantverkare inom VVS, elektricitet och när det kommer till att arbeta med vattenlås och våtutrymmen, så att om det skulle hända något, får man ersättning av försäkringen. Har man inte anlitat rätt hantverkare blir det svårt att få ersättning om något skulle hända. Därför är det mycket viktigt att välja vilka hantverkare som går komma och genomföra en renovering av badrummet i Enskede, eller någon annanstans i Stockholm.

Anlita totalentreprenad eller delentreprenad?

När man anlitar hantverkare för en badrumsrenovering kan man välja mellan att anlita ett företag som tar på sig en totalentreprenad, vilket innebär att de tar ansvar för hela renoveringen, eller delentreprenad som innebär att de enbart gör en del av renoveringen och där man som kund, måste ta ansvar för resten av renoveringen. Här är det priset som avgör, eller om man själv är kunnig och kan ta ansvar för hela badrumsrenoveringen. Här kan du läsa mer om en hantverksfirma som kan ta ett helhetsansvar för badrumsrenovering i Enskede: https://www.badrumsrenoveringenskede.se.

6 Mar 2019