Vill du ha nya golv? Anlita hantverkare för det

Har du också upptäckt vårens inredningstrender? Det är många nyheter som gör vilken inredare som helst glad. Det är färger och former och mer vågade inredningar som gör ve oms helst glad. Borta är de enfärgade svart-vita och gråa som dominerade inredningarna i flera år. I år ser vi en fortsättning på både det gröna och blå, samt rosa och gula. Antingen väljer man dem i pastellfärger eller som i år, då de går mer mot grått. Om vi ser på inredningen nrä det kommer till golv ser vi mer återhållna färger och material. Här går vi igenom vilka material som vi väljer att renovera golv med.

Infärgat ek

Vi ser att ek fortsätter vara populära inredningmaterial nrä det komemr till golvet. Framför allt är det ekmateial som är populärt och då infärgat ek bdåe som parkett och lagda som tiljor. Det är en ganska mörkt brun variant av det infrägade eken vi ser på golv i vår.

Heltäckningsmatta

Även heltäckningsmattan kommer tillbaka starkt. Förutom de andra inrednignstrender som vi ser kommer tillbaka från både 70-, 80- och 90-talet. Heltäcknignsmattan som förut var så impopulär har kommit tillbaka. Både med kort såväl som lång lugg. De nya heltäckningsmattorna har bättre material som är lättare att rengöra än de gamla heltäcknignsmattorna, plus att dammsugarna har blivit mer kraftfulla och mer effektiva. Det har hjälpt oss att våga oss på att ta tillabka heltäckningsmattorna.

Mönstrade plastgolv

Vi ser att mönster kommer tillbaka bdåe på väggarna och på golven. Det är fina små eller stora mönster som numera dekorear våra hem. Så var inte rädd för mönster. De populära mönster som vi ser är vågade; blommor, både stor- som småblommigt. Vi ser schackrutiga golv och tapeter.

När det kommer till golv ser vi två trender; antingen låter man golvet komma i fokus och målar då väggarna i mer diskreta färger  och låter mönster på golv tala för sig själva, eller tvärtom. Då ser vi fler grå nyanser på golvet, medan väggarna målas i färgrika kontraster.

När du vill ha hantverkare i Stockholm

Vill du ha tag i hantverkare som du kan anlita för din renovering i Stockholm? När det komemr till att renovera bostaden är det bäst att anlita en professionell hantverkare som gör jobbet. Endast då vet man att man inte riskerar att sänka värdet på sin bostad. Vill man höja värdet på sin bostad är det viktigt att ltåa en hantverkare göra det. Läs mer här.

22 Apr 2019