Att ge trapphuset nytt liv med målning i Stockholm

Ge ditt trapphus i Stockholm nytt liv med professionell trapphusmålning. Öka fastighetens värde och trivsel med rätt färg och teknik. Läs mer för info.

En väl genomförd trapphusmålning i Stockholm kan förvandla ditt bostadshus till en fräsch och inbjudande plats. Oavsett om du bor i en gammal charmig fastighet eller i en modernare byggnad, så är en uppfräschning av trapphuset ett effektivt sätt att höja trivseln bland de boende och, inte minst, öka fastighetens värde.

Trapphusmålning är dock inte bara en fråga om att välja en trevlig färg och sätta igång. Att anlita professionella målare med erfarenhet av just trapphus är klokt. De vet hur man hanterar utmaningar som höga väggar, slitna trappsteg och nötta räcken – och hur man väljer rätt produkter för en hållbar yta som tål dagligt slitage.

Tips inför trapphusmålningen

När det väl är dags för trapphusmålning i Stockholm finns det några viktiga saker att tänka på. Stäm först av med övriga boende i fastigheten. Ett trapphus är ju trots allt gemensamt utrymme och det är trevligt om alla kan enas kring färgval och stil. Tänk också på att välja slitstarka och lättskötta material som klarar av den trafik som ett trapphus utsätts för dagligen.

En annan viktig aspekt är belysningen. Hur reflexerna i den nya färgen kommer att påverka ljussättningen i trapphuset är värt att fundera över. Det kan vara läge att passa på att uppgradera belysningen för att ytterligare förbättra upplevelsen av det nymålade trapphuset. Materialvalet, förarbetet och tekniken spelar också stor roll för slutresultatet.

18 Jun 2024