Att slipa betonggolv ger snabba resultat

Under de flesta mattor döljer sig ett betonggolv. Gör slag i saken. Ta bort mattan och låt proffs slipa ditt betonggolv. Du får en vacker och lättskött yta.

Entréer, lagerlokaler, butiker och kontor utsätts för hög belastning. De flesta golv blir då slitna och ofräscha efter ett tag. Trägolv går att slipa om men mattor och laminatgolv måste bytas ut. Under golvbeläggningen finns det i de flesta moderna lokaler betong. Den går att slipa.

Möjligheten att slipa betonggolv gör att du kan spara mycket pengar. Betonggolv blir väldigt vackra när de slipas. De blir lättstädade och slitstarka. Skulle de efter några år förlora sin glans så behövs det bara en ny ytbeläggning. Du sparar inte bara pengar utan du sparar också på vår miljö genom att slipa dina betonggolv.

Det går att slipa både nya och gamla betonggolv

Många ägare av affärer, industrier och offentliga lokaler väljer numera att ha slipade betonggolv från start. Mattor och andra golvbeläggningar slits och blir förstörda. Betonggolv behåller sin fräschör. När du väljer att slipa betonggolv innebär det att du tänker långsiktigt.

Har du precis byggt eller har ett äldre golv som behöver renoveras behöver du bara fylla i ett intresseformulär så blir du kontaktad. Du får en offert och tillsammans med företaget som specialiserat sig på att slipa betonggolv i Stockholm kommer ni fram till en tidsplan för arbetet. Du kan välja vilken typ av ytbehandling du vill ha. Precis som med trägolv kan du välja mellan olja, hårdvax, såpa eller lack.

3 Apr 2023