Golvslipning kan göras svårt (eller lätt) i Stockholm

Golvslipning i Stockholm kan vara riktigt besvärligt. I alla fall om du ska stå för transport och logistik av tunga maskiner. Bättre att leja in hela tjänsten.

Att slipa golv är inget du gör för hand. Det kräver rätt utrustning och ganska tunga maskiner. Du behöver dock inte köpa maskiner för att slipa golvet en endaste gång. De går alldeles utmärkt att hyra. Frågan är bara om du inte lika gärna ska hyra in någon som också utför arbetet, när du ändå håller på.

Det är inte helt lätt att transportera tunga maskiner tvärs över Stockholm. Många hus har dessutom små och trånga hissar, där det kan vara svårt att få plats med en golvslip. Om du hyr in en firma som gör hela jobbet, slipper du tänka på allt sådant där logistiskt trassel.

Golvslipning är kul en liten stund

En firma som utför golvslipning i Stockholm står nämligen för allt som krävs för att dina golv ska slipas. Det innebär att de tar med sig rätt maskin, transporterar den till ditt hem, får in den i din lägenhet, slipar golvet – och tar med sig maskinen därifrån. För dig som inte har tillgång till en stor bil kan det faktiskt bli billigare att leja in hela tjänsten.

Faktiskt är just logistiken något som Stockholm har emot sig, när det kommer till DIY. Visst kan det vara kul att prova på att slipa golvet med en golvslip på egen hand, men hur länge räcker det nöjet? Då är det kanske bättre att fråga golvsliparen snällt om du får köra hans maskin i fem minuter.

3 Jul 2022