Hitta perfekt isolering för er fastighet i Idre

Det är svårt att hitta något som är perfekt. Men det är inte omöjligt. Och speciellt inte när det gäller isolering av en fastighet i Idre. Proffsen fixar.

Vad är det som ska isoleras? En dörr, en vindsvåning, garaget eller ett trångt utrymme i källaren? Cellulosaisolering är svaret på alla frågor och funderingar, och överträffar alla förväntningar. Kan ni tänka er en isolering som passar på alla platser, som till exempel Idre, och som inte har några skarvar som släpper ut värmen, och inte släpper in någon kyla?

Cellulosaisolering är ett material som är tillverkat av återvunnet returpapp, och som inte har några extra farliga kemikalier som tillsatts. Det enda ni hittar i cellulosaisolering är naturliga salter, som skyddar mot brand, skadedjur och mögel. Så effektivt, så smart.

Bra isolering är ett måste

Kanske tror ni att det bara räcker med vilken isolering som helst? Men det är inte sant. Isolering behöver vara bra, inte bara för att hålla värme och kyla på rätt plats. Såklart underlättar det att slippa ha spruckna rör efter varje frostnatt. Det är också där för ljudisolering, och det skyddar mot brand.

Det är med andra ord nästan livsviktigt att ha bra isolering. Cellulosan är utmärkt när det gäller att hantera fukt. Den drar åt sig fukt från platser där fukt verkligen inte ska finnas, och avger fukt på ett sätt som inte skadar huset. Då kommer ni alltid att ha en miljö som är trevlig att vistas i. Varm, torr och trygg.

Läs mer om isolering på denna hemsida: www.isoleringidre.se

25 Aug 2023