Kakel är ändå finast i badrum

Är det dags att renovera badrummet? Du kanske funderaqr på hur du skla klara av renoveringen. De flesta brukar anlita professionella hantverkare som tar sig an den svåra uppgiften. Om man tycker att et är svårt att hitta rättya hantvekare kan vi rekommendera att lita på Google. Googlar man plattsättare Stockholm får man flera förslag av Google som har med plattsättning att göra. NÄr man har fåt flera förslag är det bara att ta kontakt och sedan fråga om offert och referenser. Tar man kontakt med en handfulla sådana är det bäst antal för att kunna jämföra. Fler eller färre ger inget bra underlag.

Vad får en renovering kosta?

Nästa fråga är sedan att ta ställning till, är priset. Vad får det kosta? Har du någon övre gräns? Kostnaderna för en badrumsrenovering kan nämligen skifta från allt från 1.500 kronor per kvadratmeter till en kostnad som inte har någon övre gräns. Här kan man spendera hur mycket som helst på exklusiva material, färger och trender. Det är därför det är omöjligt att säga hur mycket en badrumsrenovering kommer att kosta eftersom allt beror på hur mycekt du själv är beredd att satsa.

Här kan man välja allt från exklusivare material som stenmaterial på golv och klinker, kakel, eller det billigare alternativet med våtrumsmatta och våttrumstapet. Här finnns inga regler för vad man ska välja då det finns otroligt fina våtrumsmattor till badrum liksom det finns mycket snygga våtrumstapeter, allt är en fråga om kostnad och hur länge man vill behålla renoveringen, innna man är beredd att renovera på nytt.

Viktiga kriterier att gå efter i valet av hantverkare

När man väl ska välja ut en hantverkare som man vill ska utföra renoveringen, med de material som man själv väljer, är det viktigt att välja någon som abretar med kvalitet och hållbarhet, som är noga i sitt hantverk och som gärna gör sina kunder nöjda innna de är klara. Välj gärna erfarna hantverkare som kan komma med godda råd och tips och som kan se till att du får nere kostnaderna för materialet.

Den viktigaste frågan när du sedan tar kontakt med en hantverkare, är att se till att de både är utbildade (givetvis) och har rätta certifieringar, och behörighet att arbeta med våtutrymmen. Just kunskapen om hur man förebygger vatten- och fuktskador är mycket viktigt och avgör kvaliteten på hantverkarnas arbete.

Sedan är det mycket viktigt att välja en seriös firma som har egen ansvarsförsäkring och som tar det ansvaret både för sina anställda, men även gentemot kunden. Skulle en olycka ske ska det inte skada kunden på något sätt.

31 Jul 2018