Målare i Västerås gör hela jobbet

Det är lätt att romantisera målandet av väggar. I själva verket kräver det en hel del förarbete. Arbete som inte alla uppskattar. Målare som arbetar i Västerås vet allt om grunderna.

Full av energi ger man sig in i renoveringsprojektet. Men inte innan man först köpt hem allt som behövs till både förarbete och själva målandet. Ofta blir man förvånad över allt som försäljaren i färgbutiken plockar fram men håller ändå entusiasmen uppe.

Det är oftast när man har börjat riva tapeter eller när man maskerar lister som man börjar inse vidden av det man gett sig in på. Kanske dyker tanken upp som frågar om man vet vad man gett sig in på.

Västerås målare är noggranna

Så hur går en professionell målare tillväga?

1. Skydda möbler och maskera lister och annat som ska skyddas.

2. Ta bort alla spikar och skruvar. Riv bort lös tapet.

3. Sedan är det dags att börja spackla igen hål och sedan putsa alltjämt.

4. Måla alla lister och i alla hörn för att sedan gå vidare till väggarna.

5. Så snart man är klar kan man ta bort maskeringstejpen. Om den sitter kvar till färgen torkat helt riskerar man att färgen på väggen följer med.

Det är en fördel att veta hur hela processen ser ut och att den tar tid. Är projektet fortfarande lockande? Då är det bara att köra igång. Om inte finns det många duktiga målare i Västerås som gör jobbet noggrant och på kort tid. Mer om målning på denna hemsida: målarevästerås.nu

2 Nov 2021