Nya ytskikt med nya möjligheter

Behöver du ett tåligt golv till företaget eller vill du experimentera med det senaste inom ytskikt? Idag finns det många olika ytskikt när det kommer till golv. Du kan även få ett som glittrar.

För dig som har en industri eller annat större företag i någon storstad som Göteborg, finns det alltid ett behov av ett golv som är tåligt, hållbart, lätt att rengöra, och som dessutom inte innebär risker för din personal. Tidigare har det i stort sett endast varit betong som använts på dylika golv. Ibland med en slät yta och ibland med något mönster för att minimera halkrisken. Men eftersom betong är ett material som suger åt sig vätska så behöver man oftast en yta av lack eller färg, ett hinder för att någon vätska ska kunna tränga in i betongen eller skada den.

Platsgjutna golv av nyare sort

Idag finns det ett flertal golv som är mer flexibla och tåliga än vad betonggolvet är. Med ett massagolv i Göteborg kan du få ett golv som passar dina ytor och önskemål perfekt. Samtidigt är det ett golv som du lätt kan laga och sköta om på ett enkelt sätt. Vill du ha något som sticker ut eller vill du ha ett ytskikt som tål alla påfrestningar i vardagen arbete? Du kan välja precis vad du vill gällande färger, mönster och glans. Vad sägs om att bli det första företaget som har ett industrigolv som glittrar? Eller ett glittrande golv i ditt storkök?

22 Mar 2021