Relining i Stockholm för skadade avloppsledningar

Om du äger fastigheter i huvudstaden, behöver du inte ligga sömnlös och oroa dig för kommande stambyten. Kontakta en firma som utför relining i Stockholm.

Den som äger ett äldre fastighetsbestånd, har all anledning att oroa sig om husen saknar underhållsplaner. Normalt gör avloppsledningar inte mycket väsen av sig, men om de börjar höra av sig genom att inte svälja avloppsvattnet tillräckligt snabbt kan det finnas problem. Om det dessutom kluckar i diskhon och luktar illa från golvbrunnar lurar faror bakom hörnet.

Du är lycklig ägare av flera hyreslägenheter i en förort till Stockholm. Husen är byggda i början av 1950-talet. Genom olika kriser på fastighetsmarknaden har beståndet bytt ägare vid ett flertal tillfällen. Det finns all anledning att misstänka att underhållet av fastigheterna har varit bristande för att inte säga bristfälligt.

Relining i Stockholm – inspektion

Din fastighetsskötare antyder att allt inte står rätt till i dina fastigheter. Hyresgäster har framfört klagomål på dålig lukt från tvättställ och golvbrunnar. Flera gånger har fastighetsskötaren fått rensa eller snarare lösa upp proppar under diskhoar. Att hyresgäster spolar ut matavfall med fett i diskhoar är tyvärr ofrånkomligt. Och det är naturligt att hud- och håravfall tillsammans med feta tvålar ger avlagringar i golvbrunnarna.

Du vill ogärna lägga pengar på stambyten i dina hus. Du tar därför kontakt med en firma som sysslar med relining av rör. Firman börjar med att göra en besiktning av rören med specialkamera. Några rör måste bytas, men i övrigt räcker det med att fodra befintliga rör invändigt med en stark plastslang.

Läs mer om relining på denna sida: https://www.reliningstockholm.se/ 

25 Mar 2023