Så får man råd med golvvärme i badrummet

Drömmer ni om ett nytt badrum eller kanske ett eget hemmaspa? Med golvvärme, bubbelbadkar eller behaglig belysning kan man ge badrummet det där lilla extra som sätter guldkant på vardagen.

Det är inte så ofta man har chansen att renovera sitt badrum i Göteborg och att då även passa på att installera golvvärme, dimbar belysning eller ett lyxigt badkar kan betyda mycket. Ofta innebär det bara en lite högre merkostnad, samtidigt som det också höjer värdet på bostaden och gör den mer attraktiv bland köpare.

Ett sätt att få råd med det lilla extra kan vara att istället välja ett enklare kakel eller golv etc. Vid all renovering är planeringen viktig. Fundera över vad som är viktigast för er med badrummet och rita sedan en enkel skiss där man ser placeringen av tvättställ, dusch, badkar, toalett med mera.

Välj rätt stil

Det finns mycket snyggt och det är lätt att påverkas av trender. För att hitta rätt stil kan man besöka badrumsbutiker, leta inspiration på nätet och titta i inredningstidningar. En klassisk stil blir aldrig fel och vill man ta ut svängarna är det enklare att byta ut ett tvättställ eller badkar ifall att man skulle tröttna, istället för kaklet.

När det kommer till själva renoveringen är det bäst att anlita ett företag som erbjuder totalentreprenad. Det blir oftast billigare och arbetet löper på bättre utan avbrott. Men det är viktigt att det byggföretag man anlitar är specialiserat på badrumsrenovering och har alla de särskilda certifikat som krävs.

29 Jan 2021