Smarta tips inför din badrumsrenovering i Huddinge

Hur mycket kostar en badrumsrenovering i Huddinge och vad är viktigt att tänka på? I denna text får du smarta tips som gör att du lyckas med renoveringen.

Oavsett om det gäller en badrumsrenovering i sommarstugan, bostadsrätten eller villan är det viktigt med planering. Badrummet är också det rum i bostaden som man helst inte ska renovera själv. I stället ska man ta hjälp av våtrumscertifierade hantverkare. Detta för att säkerställa att tätskikt, avlopp och el blir korrekta.

Att renovera badrummet kan kosta allt från 100 000 kronor till det femdubbla, beroende på vilka material och vilken inredning man väljer. Därför är det viktigt att man gör upp en tydlig budget. Men man kan även kompromissa och exempelvis välja en våtrumstapet eller ett billigare kakel för att ha råd med ett exklusivt designbadkar.

Smart med totalentreprenad vid badrumsrenovering

En badrumsrenovering gör man normalt bara ungefär vart femtonde år och därför blir det extra viktigt att renoveringen blir bra. För att lyckas måste man ta god tid på sig med planeringen och fundera över hur man vill att badrummet ska se ut. Besök gärna butiker för badrumsinredning för att få inspiration eller titta i inredningstidningar.

Viktigt är även att få tag i bra hantverkare som även har våtrumscertifikat. Enklast brukar vara att anlita en byggfirma i Huddinge som är specialiserad på just badrumsrenovering och som erbjuder totalentreprenad. Detta eftersom man då slipper anlita flera olika firmor, vilket gör att renoveringen går snabbare. Men det brukar även vara billigare med totalentreprenad.

Hitta rätt firma att hjälpa dig med badrumsrenovering på www.badrumsrenoveringhuddinge.se.

2 Jun 2023