Varför inte måla om golvet?

Funderar du på att renovera hemma? Om du har blivit less på inredningen hemma, eller bara annars är less så kan en helrenovering hemma pigga upp. Du får variation som förnöjer, dewt blir snyggt och fräscht och du höjer värdet på bostaden med en renovering hemma. Så varför inte? Detta kan du göra för att fräscha upp din bostad, oberoende om du bor i lägenhet eller i villa.

1. Tapetsera om väggar

Bland det lättaste och billigaste sättet att fräscha upp ett rum är att tapetserna om. Du får nya rena ytor och färger. Se bara till att regöra under laget och riva bort den gamla tapeten. Spackla sedan och slipa spacklet innan du tapetserar. Att inte riva ut den gamla tapeten innebär att du tapetserar in gammalt damm. Dessutom blir väggen bättre om du inte tapetserar på ett laget med gammal tapet under.

2. Måla om eller tapetsera innertaket

Att målta om innertaket i rummet som du tapetserar är oundvikligt. När du väl har tapetserat om rummet kommer du att inse att innertaket behöver renoveras. Du vet väl att du till och med kan tapetsera taket? Gör du det, får du ett unikt innertak. Måla då väggarna i någon neutral färg för att framhäva innertakets mönster.

3. Måla om fönster

Vill du få en annan slags renovering, kan du måla om fönster. Vill du få till en större förändring, byter du färgen på fönster för att få en variation som du önskar. Varför itne byta ut fönsterbrädor samtidigt? Då kan du få helt nytt utseende på dina fönster.

5. Måla om golvet

Du vet väl om att du kan måla om golvet också? Se till att måla med inslag av metall så håller färgen för längre tid. Du får en stor förändring med små medel och en renovering som piggar upp. Att måla golv är ingen nymodighet. Det gjorde man redan under 1800- och 1900-talet. Ofta var det fattigare folk som valde att måla sina trägolv så att de såg ut som linoleummattor som då var på tapeten. River man riktigt gamla golv kan man upptäcka sådana målade trägolv.

Anlita en erfaren målerifirma i Stockholm

Varför inte anlita en erfaren målerifirma i Stockholm? Du kan få många bra tips på renoveringar som kan pigga upp och som förnyar din inredning. Målarna ahr också koll på de senaste trenderna och kan ge några sådana inredningtips. Läs mer på http://www.målerifirmastockholm.nu.

5 Dec 2018